het kerstfeest van meneer zondergeyn

voorstelling

BOEK

KERSTPAKKET

"Een verhaal over verre landschappen en geheimzinnige opdrachten, met precies de juiste dosis kerstgevoel"

 

In Het Kerstfeest van meneer Zondergeyn vertelt verhalenverteller/acteur Laurens de Groot het verhaal van Bertus Zondergeyn, een stugge chagrijn. Op Kerstavond komt hij door een vreemde magie oog-in-oog te staan met een boomlange sneeuwpop. Die neemt hem mee naar Achterland en geeft hem verschillende opdrachten. Meneer Zondergeyn moet ze uitvoeren om terug te kunnen keren naar Wolfsdorp. De opdrachten moeten ervoor zorgen dat meneer Zondergeyn verandert en weer gaat doen wat ècht belangrijk is. Maar is hij nog te redden?

 

Het Kerstfeest van meneer Zondergeyn is een verhaal vol avontuur, verre landschappen en geheimzinnige opdrachten. Een verhaal met precies de juiste dosis Kerstgevoel.

De voorstelling duurt een uur en is geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar.

FOTO’S

Meer informatie en boekingen

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

“...Het landschap was verbazingwekkend. De lange, dunne bomen en lange, dunne struiken maakten plaats voor een gebergte. De bergen waren de hoogste die meneer Zondergeyn ooit had gezien. De toppen waren merkwaardig spits en staken ver door de wolken heen. Links en rechts van het pad lagen grote keien, die meters boven meneer Zondergeyn uitstaken. Hij kreeg het gevoel dat ze wat overhelden en elk moment op zijn hoofd konden vallen...”

 

Het verhaal van de voorstelling Het kerstfeest van meneer Zondergeyn is in boekvorm verschenen, schitterend geïllustreerd door Jolanda van der Elst en vormgegeven door Jos Agasi.

 

 

 

BESTEL HET BOEK HIER

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

 

Ook zo genoeg van die blikken knakworst en toastjes in uw kerstpakket? Ga dit jaar dan eens voor iets compleet anders. Iets dat u en uw collega’s nog lang zal bijblijven.

 

Eerst de vertelvoorstelling Het kerstfeest van meneer Zondergeyn. En dan het verhaal in een mooi boek als cadeau en aandenken, naar wens persoonlijk gesigneerd.

 

Een bijzonder moment en een blijvende herinnering. Een kerstpakket om te bewaren!

 

 

Vraag naar de aantrekkelijke tarieven of laat direct een vrijblijvende offerte maken via ONDERSTAANDE FORMULIER

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

VOORSTELLING

VANAF 8 JAAR

CONTACT

DELEN?

 

inhoud

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.