LEVENSVERHALEN

 

 

"Een inspirerende ontmoeting tussen verhalen en muziek"

 

In Levensverhalen bundelen singer-songwriter Ilona Snip (ThisGirlsLife) en acteur/ verhalenverteller Laurens de Groot (Man met Koffer) hun krachten. Zijn verhalen worden afgewisseld met haar liedjes; levensverhalen in woord en muziek over de menselijke drijfveren en de liefde. Klein, kwetsbaar, inspirerend.

 

Ilona Snip is singer-songwriter. Ze ziet haar liedjes als haar dagboek. De liedjes in de voorstelling zijn dus ook deels haar eigen Levensverhalen. Ze leeft op gevoel, jaagt haar dromen na en houdt van de liefde. Dit horen we terug in haar vaak rustige en gevoelige liedjes. Maar ook stevig rocken gaat haar goed af. Op dit moment werkt ze aan haar eerste album.

 

Laurens de Groot is acteur/verhalenverteller. Hij schrijft zijn eigen verhalen en treedt hiermee op door het hele land, van achtertuinen tot theaters. Ook maakt en speelt hij voorstellingen. Zijn verhalen zijn beeldend en geven een bijzondere kijk op het leven. Met een moraal, zonder moralistisch te zijn. Verhalen als een verre reis. Speciaal voor Levensverhalen is hij opnieuw door zijn collectie gelopen en heeft hij zijn mooiste verhalen uitgezocht.

 

De voorstelling Levensverhalen is te boeken voor festivals, theaters en feesten, maar ook als huiskamerconcert.

 

Meer informatie en boekingen

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Alvast luisteren

 

CONTACT

DELEN?

 

inhoud

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.