PETER EN DE VLIEGMACHIEN EN DE KIP EN HET EI

 

“Peter en Vince vinden een schatkaart! Dat leidt tot een spannende zoektocht met vreemde raadsels. Een leuke, interactieve voorstelling voor 4 tot 8 jaar.”

 

Peter vindt een schatkaart. Deze leidt de vriendjes naar een wonderlijke waterput. De put is magisch! Hij kan namelijk praten. En omdat hij op een boerderij staat weet hij alles over dieren, dingen die je kunt eten en het leven op de boerderij. De waterput is heel erg slim. Weet hij misschien waar de schat verstopt ligt? Peter en Vince zijn ervan overtuigd dat de schat in de buurt moet zijn. Maar ze moeten eerst een heleboel ingewikkelde raadsels oplossen. Gaat het ze lukken de schat te vinden? De kinderen zullen moeten helpen!

 

 “Peter en de Vliegmachien en de kip en het ei” is een kindertheatershow. Interactiviteit staat voorop. Zonder de hulp van de kinderen is een goede afloop niet mogelijk. Peter en de Vliegmachien hebben eigen liedjes die binnen de kortste keren zullen worden meegezongen en gedanst.

 

Peter Weetutbeter en Vince Vliegmachien zijn beste vrienden. Peter is druk, vrolijk en enthousiast en hij vindt zichzelf heel grappig. Vince wil later piloot worden. Hij is serieus en moet vaak de problemen oplossen die Peter veroorzaakt. Samen beleven zij spannende avonturen.

Laurens de Groot speelt de rol van Peter. De voorstelling is ontwikkeld, samen met FanatiQ Kinderevenementen. Naast “…de kip en het ei”, zijn er nog twee spannende avonturen van Peter en Vince en een speciale Sinterklaasvoorstelling.

 

Meer informatie en boekingen

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

CONTACT

DELEN?

 

inhoud

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.