L

eer tijdens een zelfpresentatietraining bij u in Rotterdam hoe u zich sterker en overtuigender presenteert. Wilt u uw verhaal of boodschap écht het verschil laten maken? Heeft u behoefte aan een expert en ervaringsdeskundige op het gebied van gedrag en (non-verbale) communicatie? Is er iemand nodig die met een kritisch oog kijkt naar hoe bestaande kwaliteiten verder uitgebouwd kunnen worden? Dan is Laurens de Groot de aangewezen persoon om u te helpen.

Een multidisciplinaire zelfpresentatietraining van een expert op locatie in Rotterdam

Laurens de Groot, de drijvende kracht achter Man met Koffer, combineert als trainingsacteur zijn ervaring als acteur en theatermaker met zijn kennis en ervaring als sociaal-pedagoog en hulpverlener. Dit leidt tot een multidisciplinaire aanpak die inspireert en activeert. Laurens coacht zowel teams als individuen op het gebied van communicatie, gedrag, assertiviteit en houding. Hiertoe behoren ook presentatievaardigheden en storytelling. Voor een zelfpresentatietraining bezoekt hij graag een locatie naar voorkeur in regio Rotterdam.

Maak direct een afspraak

Heeft u interesse in een zelfpresentatietraining door Man met Koffer bij u op locatie in Rotterdam? Of bent u geïnteresseerd in een gedragstraining, zoals een agressiebeheersingstraining? Dan komt Laurens vanuit Zoetermeer graag naar u toe. Neem contact met hem op door te bellen naar 06-31769937 of een e-mail te sturen naar info@manmetkoffer.nl en plan een afspraak in. Maak in de tussentijd alvast kennis met zijn werk door de testimonia te bekijken.

Op avontuur met Laurens de Groot

ONTDEK WAT IK VOOR U KAN DOEN

Presentator Dagvoorzitter

Spreker Storyteller

Trainingsacteur

Voor Particulieren