W

ordt er naar een inspirerende spreker of verteller gezocht voor uw aankomende event? Wilt u een spreker inhuren die dat ene magische moment op uw evenement in regio Den Haag compleet maakt? Heeft u iemand nodig die bekende materie op een bijzondere wijze kan presenteren? Is er behoefte aan verbeeldingskracht? Of wordt er een spreker gezocht die een expert is op het gebied van storytelling? Dan eindigt uw zoektocht bij Man met Koffer!

De spreker waar u lang naar heeft gezocht, heeft u nu gevonden

U kunt Laurens de Groot uit Zoetermeer, nabij Den Haag, al bijna vijftien jaar inhuren als verhalenverteller en spreker. Hij is een gepassioneerde, inspirerende en beeldende verteller, die ook maatwerk verzorgt. Laurens heeft het vermogen om zelfs de droogste materie tot leven te brengen en het moeilijkste publiek stil te krijgen. Hij beheerst het volledige spectrum; van zakelijk tot entertainment. Wanneer u Laurens wilt inhuren voor uw event in regio Den Haag, kiest u voor een waardevolle aanvulling voor uw belangrijke moment. Hij is de inspirerende spreker waar u al die tijd naar heeft gezocht, om uw event compleet te maken.

Profiteer ook van de andere diensten

Laurens heeft als Man met Koffer een breed dienstenaanbod. U kunt hem inhuren wanneer u op zoek bent naar een inspirerende spreker in regio Den Haag, maar hij zet zijn ervaring ook in als coach. Daarom is hij u ook graag van dienst met bijvoorbeeld een multidisciplinaire presentatietraining. Heeft u interesse in een van zijn diensten en wilt u meer weten? Neem dan contact met hem op via 06-31769937 of info@manmetkoffer.nl. Ontdek ook wat hij voor anderen heeft betekend.

Laurens, Man met koffer, heeft 2 voorstellingen op maat gemaakt voor de bibliotheek Zoetermeer en de Boekenberg. De voorstellingen waren bedoeld om de vrijwilligers in het zonnetje te zetten en werden gespeeld in theaters. Laurens had de gegeven informatie goed verwerkt, waardoor de vrijwilligers zich makkelijk in het verhaal herkenden. Een ontroerende en humoristische reis in een beeldend optreden. Laurens bereidt het goed voor, is flexibel en zijn optredens zijn geniaal.

Sandra Letschert, medewerker Sociaal Domein/Coordinator Cultuurhuis

Voor de Open Monumentendag 2017, 2018, 2019 hebben we gebruik gemaakt van Laurens’ talenten. In 2017 hebben we een wandeling gestart die via de app ‘RondjeRijswijk’ door kinderen kon worden gewandeld. Laurens die meeliep met deze wandeling kleurde het historische verhaal (met ridders en draken) voor de kids. In 2018 vertelde Laurens vol bezieling aan de samengestroomde kinderen het verhaal van De Vrede van Rijswijk. De onwaarschijnlijke lotgevallen van de olifant Hansken – door Rembrandt van Rhijn vereeuwigd en nog steeds tentoongesteld in Italië – was in 2019 de laatste opvoering in Rijswijk. De voorbereiding, creativiteit en vervoering die Laurens in zijn optreden was fenomenaal.

René Knijnenburg, CEO Knijnenburg Producties, lid werkgroep OMD Rijswijk

Laurens (Man met Koffer) weet jong en oud te boeien en te inspireren. Zijn beeldende manier om verhalen te vertellen, zorgt ervoor dat zijn publiek ademloos toehoort en het verhaal ‘ziet’. Zijn verhalen zijn geestig en hebben een boodschap, zonder moralistisch te zijn.

Heleen Ogier, docent Nederlands Rijnlands Lyceum

Op avontuur met Laurens de Groot

ONTDEK WAT IK VOOR U KAN DOEN

Presentator Dagvoorzitter

Training Coaching

Trainingsacteur

Voor Particulieren