THEATERACTS

Laurens de Groot is breed inzetbaar voor uiteenlopende (straat)theateracts, animatie, openingsacts en als levend standbeeld. Daarnaast heeft hij vanuit Man met Koffer twee act ontwikkeld: Klaun en De Afvalbutlers. Opvallend en anders-dan-anders.

KLAUN

“Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Klaun is een mimische en clowneske walking act. Uitnodigend.”

Klaun is altijd onderweg. Op zoek naar mensen. Alleen is maar alleen. Hij nodigt ze graag uit. Voor een dansje, een spontane picknick, voor een moment van dromend naar de hemel staren. Maar vooral om de wereld eens door zijn ogen te zien.

Klaun is een mimische en clowneske straattheateract, van en door acteur Laurens de Groot. Een inspirerende en uitnodigende walking act, die het publiek uitnodigt te spelen en zich te verwonderen. In Klaun worden elementen uit de mime, living statue en de clownerie gemixt tot één geheel.

 

DE AFVALBUTLERS

“Een theateract die op ludieke wijze de aandacht vestigt op (zwerf)afval en een dialoog op gang brengt.”

De Afvalbutlers illustreren, informeren en inspireren. Met een uitgebreide toolkit en een schat aan kennis zijn zij niet voor een gat te vangen. Ze zijn dienstbaar en visueel opvallend. Hèt alternatief als afval (g)een probleem is.

 

CONTACT

DELEN?

 

inhoud

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.