TRAININGSACTEUR

Man met Koffer heeft een uitgebreid bestand van acteurs, muzikanten, trainingsacteurs, verhalenvertellers, entertainers, presentatoren en artiesten. Voor elke gelegenheid kan Man met Koffer de juiste professional leveren. Op maat dus en tegen een prima tarief.

Acteurs kunnen veel meer dan Shakespeare spelen. Al vele jaren is het zeer gebruikelijk om acteurs in te zetten bij rollenspellen in onder andere trainingen in het bedrijfsleven, opleidingsinstituten en (non-profit)organisaties.

Laurens de Groot werkt sinds 2008 als een zogeheten trainingsacteur en deed dat voor onder andere de Nederlandse Spoorwegen, de Raad voor de Kinderbescherming, Emergenz.,  Staedion, Pragmavision en verschillende ziekenhuizen, zoals het UMC Utrecht en het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft.

Door zijn achtergrond in zorg en onderwijs en zijn SPH-diploma is hij goed bekend met de meest gangbare methodieken en technieken die worden toegepast in trainingen. Hij heeft een brede ervaring in o.a. agressietrainingen, trainingen in feedback en gespreksvoering en trainingen in opvang en nazorg.

Met Laurens de Groot haalt u een enthousiaste, flexibele, meedenkende trainingsacteur in huis die de juiste toon weet te pakken, zich snel laat inpraten en makkelijk in en uit zijn rol stapt.

Bent u geïnteresseerd in het inhuren van Laurens de Groot als trainingsacteur? Of heeft u andere vragen of ideeën? Neem dan  contact op via onderstaand formulier en vraag naar de aantrekkelijke tarieven.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

CONTACT

DELEN?

 

inhoud

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.