O

Bent u opzoek naar een trainingsacteur die u kunt inhuren voor het beste in ervaringsleren? Of bent u misschien meer op zoek naar realistische simulaties die aansluiten bij de persoonlijke leerdoelen van uw cursisten? Een acteur die laagdrempelig en open te werk gaat of wilt u een acteur die een breed palet tot zijn beschikking heeft en waarmee het prettig samenwerken is? Zoek niet verder en schakel de hulp in van Man met Koffer in Zoetermeer, in de buurt van Rotterdam.

Eerlijke en duidelijke trainingsacteur inhuren

Laurens de Groot, de trainingsacteur die u kunt inhuren, laat zich snel en makkelijk inpraten, kan meedenken in uitvoering en stelt zich volledig ten dienst van de training en de deelnemers. Hij is altijd duidelijk en eerlijk en gaat uit van de kracht van positiviteit en persoonlijk talent van de deelnemers tijdens de presentatietraining. Schakel daarom snel de hulp in van deze acteur of ontdek een van de helpvolle trainingen.

Bel nu en ontdek alle mogelijkheden

Laurens de Groot is behalve een goede acteur, ook docent, sociaal-pedagoog en (trauma)hulpverlener. Een unieke combinatie die het beste biedt van twee werelden: realistische rollenspellen en een terdege onderbouwde feedback voor deelnemers. Wilt u Laurens als trainingsacteur inhuren? Neem hiervoor direct contact met hem op voor meer informatie. Telefonisch zijn wij te bereiken via het telefoonnummer 06-31769937 of een e-mail te sturen naar het e-mailadres info@manmetkoffer.nl.

Heel prettig samenwerken met Laurens, heeft inmiddels veel ervaring met het werken in teams. Geven goede en leuke trainingen samen, zoals psychiatrie, (L) VB en omgaan met ‘lastige’ klanten, de escalatie methode, communicatie, kortom alles op maat. Een echt allronder, of het nu gaat om verwarde mensen, burn-out, angsten. Laurens maakt de vertaling naar de praktijk op een creatieve manier, voelt precies aan waar verbeteringen mogelijk zijn en doet dat op een respectvolle manier, gaat goed in op leer- en oefenvragen. Veel mooie leermomenten gezien bij deelnemers. Topper.

Jacqueline van der Palm, psychosociaal therapeut bij Psy-Therapy

Vorig jaar gaf Laurens een training “Opvang en nazorg” aan het BOT-team van de Zoetermeerse Reddingsbrigade. Hij heeft veel kennis van gedrag en emoties, weet dat op een hele fijne manier over te brengen en kan het als acteur ook demonstreren. Dit geeft een extra dimensie aan de training. Laurens is een alleskunner die impact maakt.

Suzanne Oostindie, docent Zoetermeerse Reddingsbrigade

Laurens was regelmatig te gast als trainingsacteur bij o.a. persoonlijke effectiviteitstrainingen in de periode dat ik trainer was bij het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft. De grote kracht van Laurens is dat hij laagdrempelig is, veiligheid creëert en d.m.v. humor deelnemers krachtiger en sterker maakt en positiever naar zichzelf laat kijken. Zijn tips zijn praktisch en goed toepasbaar. Ik vond het heel prettig samenwerken met Laurens!!

Jeanet Kerkvliet, medewerker (beleid)advies bij Reinaerde

Op avontuur met Laurens de Groot

ONTDEK WAT IK VOOR U KAN DOEN

Presentator Dagvoorzitter

Spreker Storyteller

Training Coaching

Voor Particulieren