W

ilt u een presentator inhuren voor uw event in regio Den Haag met veel en/of uiteenlopende sprekers omdat u op zoek bent naar verbinding? Wilt u iemand inschakelen die ingewikkelde materie weet te bespreken en duiding weet te geven? Mist uw event nog die “vonk” of zelfs een “vuurtje”? Wilt u die standaard bijeenkomst of viering eens op een compleet andere manier doen? Of zoekt u die presentator of dagvoorzitter die aansluit bij zowel de inhoud, de gasten als het publiek? Dan is Man met Koffer uit Zoetermeer, Laurens de Groot, dé presentator die u moet inhuren voor uw event in regio Den Haag.

Deze presentator inhuren voor uw event in regio Den Haag is een gegarandeerd succes

Laurens de Groot verbindt, is betrokken en bereidt zich goed voor. Hij kan ontwapenend zijn met humor of scherp met zijn vragen; net wat er nodig is om uw event tot een succes te maken. Laurens de Groot is de creatieve duizendpoot die u zoekt. Hij is iemand die er staat op de dag zelf, maar kan ook meedenken in het voortraject. Een gepassioneerde gespreksleider, inspirerende verhalenverteller en enthousiasmerende presentator; dat is Man met Koffer die u kunt inhuren in regio Den Haag.

Voeg waarde toe aan uw event

Als u waarde wilt toevoegen aan uw event, doet u er goed aan om Laurens uit te nodigen als presentator of spreker. Al vele anderen zijn u voorgegaan en zijn erg te spreken over zijn meerwaarde. Wilt u weten wat er concreet mogelijk is om ook uw event tot een daverend succes te maken? Neem dan contact met hem op via 06-31769937 of info@manmetkoffer.nl.

Complimenten voor zijn performance op de livestream, super relaxed en toegankelijk. Maakte indruk op mij en mijn collega’s. Ik zou hem inhuren voor presentatie in beeld en wellicht ook voor mediatraining.

Paul Vleghaar, CEO Mediageniek

Laurens is al een aantal jaar vaste presentator van Talkshow Boek&Meer van Bibliotheek Zoetermeer waarin hij gasten, veelal schrijvers, interviewt over allerlei verschillende zaken. Laurens bereidt zich grondig en inhoudelijk voor op de gasten die komen. Hij zet breed in maar altijd met de focus op de gast(en) en het thema. Door de tijd heen heeft hij de inhoud van de Talkshow vorm gegeven. Laurens is flexibel als de omstandigheden er om vragen en het is altijd fijn samenwerken met Laurens.

Heleen Janse, medewerker Informatie en Ontwikkeling, Openbare Bibliotheek Zoetermeer

Op avontuur met Laurens de Groot

ONTDEK WAT IK VOOR U KAN DOEN

Spreker Storyteller

Training Coaching

Trainingsacteur

Voor Particulieren

Bent u opzoek naar een trainingsacteur die u kunt inhuren voor het beste in ervaringsleren? Of bent u misschien meer op zoek naar realistische simulaties die aansluiten bij de persoonlijke leerdoelen van uw cursisten? Een acteur die laagdrempelig en open te werk gaat of wilt u een acteur die een breed palet tot zijn beschikking heeft en waarmee het prettig samenwerken is? Zoek niet verder en schakel de hulp in van Man met Koffer in Zoetermeer, in de buurt van Rotterdam.

Eerlijke en duidelijke trainingsacteur inhuren

Laurens de Groot, de trainingsacteur die u kunt inhuren, laat zich snel en makkelijk inpraten, kan meedenken in uitvoering en stelt zich volledig ten dienst van de training en de deelnemers. Hij is altijd duidelijk en eerlijk en gaat uit van de kracht van positiviteit en persoonlijk talent van de deelnemers tijdens de presentatietraining. Schakel daarom snel de hulp in van deze acteur of ontdek een van de helpvolle trainingen.

Bel nu en ontdek alle mogelijkheden

Laurens de Groot is behalve een goede acteur, ook docent, sociaal-pedagoog en (trauma)hulpverlener. Een unieke combinatie die het beste biedt van twee werelden: realistische rollenspellen en een terdege onderbouwde feedback voor deelnemers. Wilt u Laurens als trainingsacteur inhuren? Neem hiervoor direct contact met hem op voor meer informatie. Telefonisch zijn wij te bereiken via het telefoonnummer 06-31769937 of een e-mail te sturen naar het e-mailadres info@manmetkoffer.nl.